Smoby - Szupermarket bevásárolókocsival, fehér

Smoby - Szupermarket bevásárolókocsival, fehér
19 990 Ft
+400 hűségpont ajándékba - Részletek...
Smoby
nem rendelhető
28809
Nagyobb méretű, két pultos szupermarket, kiegészítőkkel! A szupermarketben mind az eladás, mind a vásárlás folyamatait megtanulhatjátok, a csomagban sok-sok élelmiszer található, amiket a bevásárló kosárban tudtok a pulthoz tolni. A kasszánál mérlegelni tudjátok az árut, illetve az érintőképernyős kasszagép segítségével megismerhetitek az adás-vétel folyamatát. Gyakoroljátok a bevásárlást a készlet használatával, hogy minél rutinosabb bevásárlók lehessetek!
A pénztásgép 2 db AA ceruzaelemmel működik, a csomagolás az elemeket nem tartalmazza.
Méretek: 54 x 46 x 87 cm.
A "Smoby - Szupermarket bevásárolókocsival, fehér" nevű játék gyártója a Smoby, főleg 3 és 6 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Smoby

Smoby - Szupermarket bevásárolókocsival, fehér

Smoby - Szupermarket bevásárolókocsival, fehér

19 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.