Smoby - Szupermarket bevásárolókocsival, zöld

Smoby - Szupermarket bevásárolókocsival, zöld
Nagyobb méretű szupermarket bevásárló kocsival, kiegészítőkkel!
A közértben mind az eladás, mind a vásárlás folyamatait megtanulhatjátok, a csomagban sok-sok élelmiszer található, amiket a bevásárló kosárban tudtok a pulthoz tolni. A kasszánál mérlegelni tudjátok az árut, illetve az érintőképernyős kasszagép segítségével megismerhetitek az adás-vétel folyamatát. Gyakoroljátok a bevásárlást a készlet használatával, hogy minél rutinosabb bevásárlók lehessetek!
A pénztárgép 2 db AA ceruzaelemmel működik, a csomagolás az elemeket nem tartalmazza.
Méretek: 54 x 46 x 87 cm.
A "Smoby - Szupermarket bevásárolókocsival, zöld" nevű játék gyártója a Smoby, főleg 3 és 6 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Smoby
28807
18 990 Ft
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Smoby

Smoby - Szupermarket bevásárolókocsival, zöld

Smoby - Szupermarket bevásárolókocsival, zöld

18 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.