Smoby - Szupermarket pénztárgéppel és bevásárlókocsival - 42 részes

32 590 Ft
+652 hűségpont ajándékba - Részletek...
Smoby
1-3 nap
77162
A gyerekek könnyedén átélhetik a vásárlás élményét ezzel a játékszettel. Bepakolhatják a bevásároló kocsiba a játék élelmiszereket, majd fizethetnek a kasszánál, akárcsak az igazi boltokban. A pénztárgép egy működő számológéppel van ellátva, így a gyerekek a termékek árát pontosan össze tudják adni, valamint bankkártya terminállal is rendelkezik. A pénztáros még a vonalkód leolvasót is tudja használni! Tej, süti, gyümi és üdítő, minden van itt, mi szem-szájnak ingere! A készlet játékpénzt is tartalmaz.
A játék remekül fejleszti a gyerekek szociális érzékét, valamint játék közben megtanulhatják, hogyan vásároljanak be és miként fizessenek.
A termék minőségi anyagokból készült és hosszútávú használatra tervezték.
Mérete: 60 x 80 x 89 cm
A "Smoby - Szupermarket pénztárgéppel és bevásárlókocsival - 42 részes" nevű játék gyártója a Smoby, főleg 3 és 5 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A "Smoby - Szupermarket pénztárgéppel és bevásárlókocsival - 42 részes" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. december 06-án, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. december 06-án, kedden átveheti.

Ajánlott termékek

Smoby

Smoby - Szupermarket pénztárgéppel és bevásárlókocsival - 42 részes

Smoby - Szupermarket pénztárgéppel és bevásárlókocsival - 42 részes

32 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.