Webáruházunk 2021. július 22. és augusztus 5. között zárva tart!

Smoby - Wooden összecsukható roller

Smoby - Wooden összecsukható roller
A Smoby: Wooden rollerrel a gyermekek könnyen és ügyesen gurulhatnak a járdán. A roller összecsukható, így könnyedén szállítható és cipelhető. A háromkerekű járgánnyal a gyermek egyensúlyérzéke is fejlődik, miközben biztonságosan közlekedhet, az eleséstől való félelem nélkül. Kormánymagassága 67 és 70 cm között állítható. Maximális teherbírása: 20 kg. Mérete: 67 x 33 x 61 cm. A roller fém, fa és gumi felhasználásával készült.
A "Smoby - Wooden összecsukható roller" nevű játék gyártója a Smoby, főleg 3 és 6 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Smoby
58065
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Smoby - Wooden összecsukható roller

Smoby - Wooden összecsukható roller

14 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.