Vásároljon 7.000 Ft felett, és rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Smoby - Wooden összecsukható roller

Smoby - Wooden összecsukható roller
14 590 Ft
+292 hűségpont ajándékba - Részletek...
Smoby
nem rendelhető
58065
A Smoby: Wooden rollerrel a gyermekek könnyen és ügyesen gurulhatnak a járdán. A roller összecsukható, így könnyedén szállítható és cipelhető. A háromkerekű járgánnyal a gyermek egyensúlyérzéke is fejlődik, miközben biztonságosan közlekedhet, az eleséstől való félelem nélkül. Kormánymagassága 67 és 70 cm között állítható. Maximális teherbírása: 20 kg. Mérete: 67 x 33 x 61 cm. A roller fém, fa és gumi felhasználásával készült.
A "Smoby - Wooden összecsukható roller" nevű játék gyártója a Smoby, főleg 3 és 6 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Smoby

Smoby - Wooden összecsukható roller

Smoby - Wooden összecsukható roller

14 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.