So Slime DIY - Illatos slime stúdió

So Slime DIY - Illatos slime stúdió
Az illatos slime stúdió készlettel a lányok saját maguk alkothatják meg különleges, illatos trutyijaikat! A készletben található 2 db gyűjthető slime shaker, 4 db meglepi figura, 4 csomag dekoráció és 8 különböző illatos slime por, melyekhez csak egy kis vizet kell adni és kész is a varázslat! A slime port a shaker-be kell önteni, majd a jelzésig tölteni vízzel és feldobni egy kis dekorációval, és hozzáadni 10 cseppet az egyik illatos színezékből, mely eper, vanília vagy rágógumi illatú. Készíthetnek vattacukorra, rágógumira, popcornra, narancslére, szőlőlére, jégkrémre, forró csokira, vagy akár tejes turmixra emlékeztető slime-okat is. A készlet tartalmaz 2 db segédeszközt, matricákat és 3 db szívószálat is.
A "So Slime DIY - Illatos slime stúdió" nevű játék gyártója a Canal Toys, főleg 6 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
Canal Toys
inkább lányoknak
63420
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
So Slime DIY - Illatos slime stúdió
So Slime DIY - Illatos slime stúdió

So Slime DIY - Illatos slime stúdió

8 190 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.