SpaceRail Űrvasút, Level 5 golyópálya

SpaceRail Űrvasút, Level 5 golyópálya
A SpaceRail Űrvasút Level 5 golyópálya az űrvasutak leglátványosabb változata. A készlet elemeiből egy, a gravitációt is meghazudtoló hullámvasutat építhetsz, aminek sínein fém golyók száguldoznak őrült sebességgel. Tervezd meg saját SpaceRail Űrvasút Level 5 golyópályádat, állítsd össze, a golyókat egy lift fogja felemelni a kezdőponthoz, ahonnan akár több irányba is elindulhatnak a golyók. A SpaceRail Űrvasút Level 5 golyópálya segít a gyerekeknek megismerni a fizika alapjait is. A pálya összeállított mérete az elemek felhasználásától függ.
Pálya hossza: 32 m.
A "SpaceRail Űrvasút, Level 5 golyópálya" nevű játék gyártója az Invento HQ, főleg 14 és 18 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Invento HQ
28684
21 490 Ft
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

SpaceRail Űrvasút, Level 5 golyópálya

SpaceRail Űrvasút, Level 5 golyópálya

21 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.