Spartan Jumbo Eco Black roller

Spartan Jumbo Eco Black roller
A Spartan Jumbo Eco Black roller gyerekeknek és felnőtteknek is kiválóan alkalmas sporteszköz. A nagy, 200 mm átmérőjű ABEC 7 csapágyazott gumikerek egyenletes és kényelmes vezetést biztosítanak minden terepen, valamint a hátsó kerék lábfékje hozzájárul a biztonságos megálláshoz. A felszerelés magába foglalja az állítható magasságú, puha markolattal ellátott kormányt is, ami 78-100 cm között állítható. Erős kialakítású aluváza, ABS műanyag fellépővel és borítással rendelkezik, maximális terhelhetősége 100kg. A kitámasztó tartozék.
A "Spartan Jumbo Eco Black roller" nevű játék gyártója a Spartan, főleg 8 és 14 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Spartan
74612
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Spartan Jumbo Eco Black roller

Spartan Jumbo Eco Black roller

24 250 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.