Spartan - Junior kosárlabda palánk szett

Spartan - Junior kosárlabda palánk szett
A gyerekek számára készült kosárlabda sportszett könnyen és gyorsan összeállítható. Kiváló edzés és szabadidős szórakozás kezdő sportolók részére. A palánk magassága a legkisebbek számára is élvezetessé teszi a kosárlabdázást. A talapzat 19 liter vízzel tölthető fel, ezzel biztosítva a stabilitást. A kosárlabda 15 cm átmérőjű, mely PVC-ből készült. Méretek: magassága 165 cm, gyűrű átmérője 30,5 cm, talapzat 65 x 46 x 11cm. A csomagban 1 db kézi pumpa található a labda felfújásához.
A "Spartan - Junior kosárlabda palánk szett" nevű játék gyártója a Spartan, főleg 3 és 8 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Spartan
63608
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Spartan - Junior kosárlabda palánk szett
Spartan - Junior kosárlabda palánk szett

Spartan - Junior kosárlabda palánk szett

19 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2020. – A játék-webáruház.