Spidko távirányítós munkagépek - Markológép

Spidko távirányítós munkagépek - Markológép
Műanyagból készült, nagy kerekekkel rendelkező Spidko távirányítós munkagépek - Markológép, sárga színben. A markológép minden irányba tud haladni, akár kezdőknek is nagyon könnyű irányítaniuk a járgányt. A markológép rádióhullámokkal kommunikál a távirányítóval, az autó karosszériája könnyen leszedhető.
A markológép 4 db AA ceruzaelemmel, a távirányító 3 db AA ceruzaelemmel működik, a csomagolás az elemeket nem tartalmazza.
Méretek: 20 x 9 x 12 cm.
A "Spidko távirányítós munkagépek - Markológép" nevű játék gyártója a Globo, főleg 4 és 8 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
Globo
inkább fiúknak
29066
7 290 Ft
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Spidko távirányítós munkagépek - Markológép

Spidko távirányítós munkagépek - Markológép

7 290 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.