Spidko távirányítós munkagépek - Markológép

Spidko távirányítós munkagépek - Markológép
7 290 Ft
+146 hűségpont ajándékba - Részletek...
Globo
inkább fiúknak
nem rendelhető
29066
Műanyagból készült, nagy kerekekkel rendelkező Spidko távirányítós munkagépek - Markológép, sárga színben. A markológép minden irányba tud haladni, akár kezdőknek is nagyon könnyű irányítaniuk a járgányt. A markológép rádióhullámokkal kommunikál a távirányítóval, az autó karosszériája könnyen leszedhető.
A markológép 4 db AA ceruzaelemmel, a távirányító 3 db AA ceruzaelemmel működik, a csomagolás az elemeket nem tartalmazza.
Méretek: 20 x 9 x 12 cm.
A "Spidko távirányítós munkagépek - Markológép" nevű játék gyártója a Globo, főleg 4 és 8 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Spidko távirányítós munkagépek - Markológép

Spidko távirányítós munkagépek - Markológép

7 290 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.