Spirálos mandala művészkészlet

Spirálos mandala művészkészlet
Ezzel a spirálos mandala készlettel mindenki művésszé válhat egy kis időre. Egyszerűen csak lefogatunk egy méretre vágott papírlapot, behelyezzük a különböző színű filctollakat a tartókonzolba, helyére illesszük a megfelelő fogaskereket, ezután körbe-körbe forgatva a fogantyút kezdődhet az alkotás, melynek csak kreativításod szab határt. A készletben 6 különböző színű filctoll és több különböző méretű fogaskerék is található melyekkel szinte végtelen számú szebbnél-szebb spirál mandala kép készíthető.
A "Spirálos mandala művészkészlet" nevű játék gyártója a Playgo, főleg 4 és 8 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Playgo
65589
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Spirálos mandala művészkészlet
Spirálos mandala művészkészlet

Spirálos mandala művészkészlet

4 850 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.