Splendor társasjáték

Splendor társasjáték
10 250 Ft
+205 hűségpont ajándékba - Részletek...
Gém Klub
10 éves kor fölött
72713
Gyémánt, zafír, smaragd? Egy biztos, hogy ékszer lesz belőle! A Splendor egy pörgős, gyorsan lejátszható gyűjtögetős és fejlesztő kártyajáték, amelyben egy kereskedőt alakítva kell megpróbálnunk drágakő bányákat vásárolni, megoldani a szállítást és boltokat nyitni, hogy minél nagyobb hírnévre tegyünk szert. A lényeg pedig persze az, hogy mi készítsük a legszebb ékszereket!
A játék menete: a játékban 5-féle drágakő és egy joker kő, az arany közül tudunk választani, amiből az ékszereinket aztán elkészítjük. A játéktáblát maguk a kártyák alkotják. Mindig 12 darab fejlesztéskártya lesz a játék során felfordítva, mind a 3 különböző szintű fejlesztéskártyából 4-4 darab. Ezen kívül a fő győzelmi pont forrást jelentő nemeskártyák lesznek még az asztalon, minden játékban a játékosok számánál eggyel több nemes kegyeire lehet pályázni.
A körünkben 4 akció közül választhatunk:
- Elveszünk a készletből 3 különböző színű korongot.
- Elveszünk a készletből 2 egyforma színű korongot. Ezt csak akkor választhatjuk, ha legalább 4 van még a készletben ebből a színből.
- Elveszünk egy fejlesztéskártyát a felfordított 12 közül (vagy húzunk egyet random), ezt innentől csak mi tudjuk teljesíteni, sőt kapunk egy aranyat is, ami bármelyik másik drágakövet helyettesíti.
Teljesítünk egy fejlesztéskártyát a kezünkből vagy a felfordítottak közül, a rajta szereplő drágakövek befizetésével.
És itt jön a csavar... Minden megszerzett fejlesztéskártyának is van színe, ami megegyezik az 5-féle drágakő színével. Ha teljesítünk egy fejlesztéskártyát az onnantól mindig beszámítható a színének megfelelő drágakő korongra. Ezzel olcsóbban tudjuk megszerezni az újabb fejlesztéskártyákat, sőt, így az is elképzelhető, hogy egyes fejlesztéskártyákat ingyen, korong nélkül tudunk megszerezni.
A játék akkor ér véget, ha valaki összegyűjti a 15 győzelmi pontot. Ilyenkor még rajta kívül mindenki jöhet egyszer az igazságosság kedvéért, utána pedig az győz, akinek a legtöbb győzelmi pontja van.
Átlagos játékidő: 30 perc.
A "Splendor társasjáték" nevű játék gyártója a Gém Klub, főleg 10 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Splendor társasjáték

Splendor társasjáték

10 250 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.