Squeakee, az interaktív lufikutya

Squeakee egy interaktív lufiállat, amely részben kutya, részben lufi és az új legjobb barátod!
A piros színű kis állat több mint 50 hanggal és interakcióval, valamint több érintésérzékelővel rendelkezik. Játsz és tanítsd meg Squeakee-t trükkökre a labdájával - figyel és reagál a hangodra!
Saját, különleges játéktűvel rendelkezik. Amikor a tűt a hátába szúrod, akkor egy hangot fogsz hallani, ami után úgy fog járni, mintha levegőt eresztene ki magából (mint egy igazi lufi). Ha felakarod fújni, nyomd meg a pumpát az orra végén és máris felfújódik magától! Saját, különleges játékát is magával hozta, mellyel megtaníthatod különböző cselekre is: mint ülni és könyörögni. Squeakee imádja ha simogatják és játszanak vele: akár egy igazi kutya! Simogasd meg a fejét és vedd rá, hogy álljon vagy üljön. Csiklandozd meg a hasát és nézd, ahogy hempereg és játszik. Pumpájával is megetetheted, de vigyázz, mert ha jól lakik pisilni vagy fingani fog!
A 2 az 1-ben Squeakee, mely kutyás és lufis funkciókkal is rendelkezik, humoros és varázslatos pillanatokkal gazdagítja a mindennapokat!
A játék elemmel működik (4 x AA). Az elemek nincsenek benne a csomagban.
A "Squeakee, az interaktív lufikutya" nevű játék gyártója a Mookie, főleg 5 és 14 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Mookie
1-3 nap
70427
19 890 Ft
A "Squeakee, az interaktív lufikutya" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2021. november 01-én, hétfőn kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2021. november 01-én, hétfőn átveheti.

Ajánlott termékek

Squeakee, az interaktív lufikutya

Squeakee, az interaktív lufikutya

19 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.