Stamp - Skids Control roller fényekkel

Stamp - Skids Control roller fényekkel
13 750 Ft
+275 hűségpont ajándékba - Részletek...
Stamp
nem rendelhető
80197
Jó időben a roller egy nagyszerű közlekedési eszköz, ráadásul sportnak sem utolsó - a gyerekek pedig imádják. Főleg, ha még világítanak is a kerekei!
A Stamp Skids Control roller már csak a vibráló megjelenésével is feldobja a hangulatot. Az ABEC 5 csapágyaknak köszönhetően a kerekek simán gördülnek. A csúszásgátlóval ellátott lap, valamint a hátsó fék a biztonságot szolgálja. Ergonomikus fogantyúja kényelmes minden gyerek számára.
Egyszerűen és biztonságosan összecsukható, ha fel kell pattanni a buszra.
Kerekek mérete: 100 mm
Csapágyak: ABEC 5
Maximális teherbírás: 100 kg
A "Stamp - Skids Control roller fényekkel" nevű játék gyártója a Stamp, főleg 8 és 16 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Stamp - Skids Control roller fényekkel

Stamp - Skids Control roller fényekkel

13 750 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.