Star Wars - Lightsaber Squad kinyitható fénykard - R2-D2

Star Wars - Lightsaber Squad kinyitható fénykard - R2-D2
6 490 Ft
+130 hűségpont ajándékba - Részletek...
Hasbro
inkább fiúknak
nem rendelhető
81657
Az erő legyen veled!
Egyetlen igazi Star Wars-rajongó gyűjteménye sem lehet teljes egy vagány fénykard nélkül... Az pedig már csak hab a tortán, ha a játékfegyvert a kedvenc Star-Wars karakter díszíti! Ennek a Star Wars Lightsaber Squad kinyitható fénykardnak a markolatát az ikonikus asztrodroidról, R2-D2-ról mintázták. A strapabíró műanyagból készült fénykard kinyitható, majd a "galaktikus összecsapások" után újra összecsukható, ezáltal nem foglal sok helyet.
A játék fénykard nem világít.
A játékfegyver segítségével visszajátszhatók a filmek jelenetei, de a kicsik akár új történeteket is kitalálhatnak, amely során fejlődik képzeletük, fantáziájuk és kommunikációs készségük.
A "Star Wars - Lightsaber Squad kinyitható fénykard - R2-D2" nevű játék gyártója a Hasbro, főleg 4 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Hasbro

Star Wars - Lightsaber Squad kinyitható fénykard - R2-D2

Star Wars - Lightsaber Squad kinyitható fénykard - R2-D2

6 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.