Starplast - Mászókocka alagúttal

Starplast - Mászókocka alagúttal
16 190 Ft
+324 hűségpont ajándékba - Részletek...
nem rendelhető
80630
Kockába be, kockából ki!
A Starplast alagúttal rendelkező, 2 részből álló mászókockája új játékteret nyit meg a kúszni-mászni, bekuckózni és bunkerben rejtőzni szerető gyerekek számára. A vidám, élénk színű kocka strapabíró, UV-álló műanyagból készült, ezáltal kül- és beltéren egyaránt használható.
Tetejét átlátszó műanyag borítja, így a beszűrődő fény világossá teszi belsejét. Oldalán rugalmas nyílásokon keresztül mászhatnak ki és be a boldog tulajdonosok. Az alagút rész könnyű anyagból készült, azonban az erős merevítőknek köszönhetően stabilan áll. A játék gyorsan összeállítható, az alagút rész kivehető. Több mászókocka megvásárlásával akár egy egész alagútrendszer is felépíthető, ami még több teret nyit a mozgásra és a játékra.
A mászókocka fejleszti a gyerekek mozgáskoordinációját, vidám színei és gyerekbarát kivitelezése játékra hívja a legkisebbeket.
A termék használatát 1 éves kortól ajánljuk.
Anyaga: UV álló műanyag
Maximális terhelhetőség: 30 kg
A termék felállított mérete: 190 x 84 x 87 cm
A "Starplast - Mászókocka alagúttal" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 1 és 6 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Starplast - Mászókocka alagúttal

Starplast - Mászókocka alagúttal

16 190 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.