Steffi Love - Családi sétálás játékszett

Steffi Love - Családi sétálás játékszett
7 090 Ft
+142 hűségpont ajándékba - Részletek...
Simba
inkább lányoknak
76913
A Steffi Love: Családi sétálás játékszettel a kislányok sétára indulhatnak a parkba vagy a játszótérre Steffivel, kislányával, Evivel és dalmata kutyusukkal. Felelős kutyatulajdonosként Steffi tudja, hogy az utcákon csak pórázon vezetheti a kutyust, de amint a parkba érnek, persze szabadon engedi, hogy hadd rohangáljon kedvére. Az Evi rollerének kosarában megbújó kutyajátékkal a kis dalmata biztosan nem fog unatkozni a séta során.
A játék lehetőséget teremt a szerepjátékra, amely során fejlődik a gyerekek kommunikációs készsége, képzelete és fantáziája.
Steffi baba mérete: 29 cm
Evi baba mérete: 12 cm.
A "Steffi Love - Családi sétálás játékszett" nevű játék gyártója a Simba, főleg 3 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Simba

Steffi Love - Családi sétálás játékszett

Steffi Love - Családi sétálás játékszett

7 090 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.