Stragoo - Fipolino társasjáték

Stragoo - Fipolino társasjáték
Ez a társasjáték rendkívül gyors, egyszerű és mókás. A játék lényege, hogy dobni kell a két dobókockával, ha azonos szimbólumok vagy színek jelennek meg a dobókockákon, az kapja a jutalom zsetont, aki felkapja a kockával megegyező figurát. Abban az esetben ha különböző szimbólumok vagy színek jelennek meg a dobókockákon, akkor azé lesz a zseton, aki megragadja azt a figurát, amelyik a dobókockákon nem jelenik meg. A játék könnyedén vezeti be a legkisebbeket is a társasjátékok világába.
A "Stragoo - Fipolino társasjáték" nevű játék gyártója a Stragoo, főleg 3 éves kor felettiek számára ajánljuk.
Stragoo
3 éves kor fölött
65784
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Stragoo - Fipolino társasjáték
Stragoo - Fipolino társasjáték

Stragoo - Fipolino társasjáték

3 250 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.