2024.08.02-ig (szabadság miatt) zárva tartunk. Új rendelést - legkorábban - augusztus 6-án tud átvenni.

Stranger Things - Hellyel lefelé társasjáték

Stranger Things - Hellyel lefelé társasjáték
17 990 Ft
+360 hűségpont ajándékba - Részletek...
12 éves kor fölött
nem rendelhető
81672
Kooperatív társasjáték a Stranger Things rajongóinak!
A Hellyel lefelé társasjátékkal a népszerű, Netflixen futó sorozat rajongói újra átélhetik az 1980-as évek Hawkinsában játszódó Stranger Things legizgalmasabb történeteit. A játék során a méltán híres sorozat 1-2. évadjában feltűnő karakterek bőrébe bújva indulhattok Will megmentésére. A minifigurákkal és az akciókártyákkal segíthettek elmenekülni Tizenegynek, és szembeszállhattok a Demogorgonokkal, akik a Hellyel lefeléből szabadultak el.
A társasjáték táblája kétoldalas: felül Hawkins látható alul a Hellyel lefelével (1. évad) vagy az alagútrendszerrel (2. évad). Az évad - azaz a játéktábla oldalának - kiválasztását követően kezdődhet is a játék.
A játék körökből épül fel, egy kör 4 fázisból áll: a kijátszott kártyák alapján történő mozgásból, akcióvégrehajtásból (pl. tárgyak, szövetségesek gyűjtése, félelmek csökkentése), kártyahúzásból, valamint a jelenetek felfedéséből. Ha sikerül teljesíteni a célokat - ami az 1. évad esetében Will megmentése a tornyok eltávolításával, a másodikban Will megmentése és a kapu bezárása - akkor a csapat együtt nyer, ha nem, akkor mindenki veszít.
A játék fejleszti a kooperációs készséget, az igényesen kidolgozott minifigurák és kártyák pedig mind-mind hozzájárulnak a játékélményhez. Tökéletes választás a Stranger Things és a kooperatív társasjátékok rajongóinak.
Játékidő: 60 perc
A "Stranger Things - Hellyel lefelé társasjáték" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 12 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Stranger Things - Hellyel lefelé társasjáték

Stranger Things - Hellyel lefelé társasjáték

17 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.