Stresszoldó - Fidget játékcsomag, 24 darabos

Ez a készségfejlesztő játékcsomag többféle kikapcsolódási lehetőséget biztosít a kicsiknek és a nagyoknak is, ugyanis tele van olyan játékokkal, amelyek nyugtatóak és kitöltik az üres perceket. Hamarabb eltelik az idő a buszmegállóban egy fidget spinner forgatása közben, és talán a vonat sem vesztegel annyit két megálló között, ha az úton a gyerekek a szilikon stresszoldót nyomogatják.
Kis méretük miatt remek úti játékok, stresszoldó, szorongás csökkentő hatásúak és remek szórakozást biztosítanak a hétköznapokban.
A játékcsomag tökéletes választás egyedi, saját készítésű adventi naptárakhoz, ugyanis a dobozban pontosan 24 darab játék található, így a gyerekek minden egyes nap egy-egy új aprósággal gazdagodhatnak.
A "Stresszoldó - Fidget játékcsomag, 24 darabos" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 5 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
1-3 nap
71823
6 990 Ft
A "Stresszoldó - Fidget játékcsomag, 24 darabos" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. január 25-én, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. január 25-én, kedden átveheti.

Ajánlott termékek

Stresszoldó - Fidget játékcsomag, 24 darabos

Stresszoldó - Fidget játékcsomag, 24 darabos

6 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.