KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Stretch - Mini Batman nyújtható akciófigura

Stretch - Mini Batman nyújtható akciófigura
6 250 Ft
+125 hűségpont ajándékba - Részletek...
nem rendelhető
80887
Hogyan lehet megNYÚJTANI a DC-univerzum karaktereinek kalandjait? Hát a Stretch akciófigurákkal!
Ez a mini Batman akciófigura csak arra vár, hogy a rajongók és a gyűjtők kezelésbe vegyék. A szuperhős figura - a különleges anyagtöltetnek köszönhetően - extra nyúlós, csavarható végtagokkal rendelkezik. Kicsik és nagyok kedvükre nyomogathatják és húzogathatják a gazemberekkel bármikor harcolni kész akciófigurát, hiszen az mindig visszaalakul eredeti formájába.
A nyújtható akciófigura amellett, hogy különböző izgalmas jelenetek főszereplőjévé válhat, stresszoldó játékként is használható - hiszen ki tudná jobban csökkenteni a sulis előadás előtti lámpalázat vagy a matekdoga előtti stresszt, ha nem a kedvenc szuperhősünk?
A "Stretch - Mini Batman nyújtható akciófigura" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 5 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Stretch - Mini Batman nyújtható akciófigura

Stretch - Mini Batman nyújtható akciófigura

6 250 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.