2024.08.02-ig (szabadság miatt) zárva tartunk. Új rendelést - legkorábban - augusztus 6-án tud átvenni.

Super Mario - Blow Up! Shaky tower ügyességi társasjáték

Super Mario - Blow Up! Shaky tower ügyességi társasjáték
8 290 Ft
+166 hűségpont ajándékba - Részletek...
nem rendelhető
81802
Imbolygó bástya Super Mario módra!
A Shaky Tower egy egyensúlyozó, ügyességi társasjáték, amit a Super Mario kis és nagy rajongói garantáltan imádni fognak - már csak azért is, mert a játék során 7 Super Mario figurával (Mario, Luigi, Yoshi, Toad, Yellow Toad, Goomba és Boo) kell egyensúlyozni. A játék kezdetén össze kell szerelni a dobozban rejlő tornyot, ráhelyezni a labdát a torony tetején található labdatartóra, és már indulhat is a játék.
A játék során a soron következő játékosnak dobnia kell a dobókockával, ami meghatározza, hogy hány karaktert kell a torony egyik lépcsőjére tennie, vagy épp levennie. De jobb lesz, ha a játékos vigyáz, mert a torony "nem áll stabil lábakon", így ha felborul, és a labda elgurul, vége a játéknak.
A társasjáték 2 nehézségi szinten játszható, amely a labdatartó helyzetétől függ.
Átlagos játékidő: 5-15 perc
A "Super Mario - Blow Up! Shaky tower ügyességi társasjáték" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 4 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Super Mario - Blow Up! Shaky tower ügyességi társasjáték

Super Mario - Blow Up! Shaky tower ügyességi társasjáték

8 290 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.