KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Super Mario - Piranha Plant Escape! társasjáték

Super Mario - Piranha Plant Escape! társasjáték
6 790 Ft
+136 hűségpont ajándékba - Részletek...
nem rendelhető
82048
Menekülés a Pirájanövény elől!
A Piranha Plant Escape! társasjátékkal Super Mario kis rajongói segíthetnek Mariónak és Luiginak megszökni a veszedelmes pirájanövény támadása elől. A játék során csak dobni kell a dobókockával, a dobásnak megfelelően lépni a bábukkal a játéktáblán, megnyomni a gombot, és szurkolni, hogy ne a vérmes növény, hanem a karakterek győzedelmeskedjenek. Vajon sikerül megmenekülnie Mariónak és Luiginak?
A játéktábla könnyen összeszerelhető, a pirájanövény műanyagból készült. A játék elem nélkül működik.
A társasjáték szórakoztató időtöltést nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Tökéletes választás Super Mario rajongóinak.
Átlagos játékidő: 15 perc
A "Super Mario - Piranha Plant Escape! társasjáték" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 4 és 10 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Super Mario - Piranha Plant Escape! társasjáték

Super Mario - Piranha Plant Escape! társasjáték

6 790 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.