Super Sorting Pie - Pite szortírozó

Super Sorting Pie - Pite szortírozó
A gyerekeknek most fontos feladatuk lesz, mégpedig az, hogy gyümölcsöket válogassanak a pitéhez! A szórakoztató játék egy mókás fejlesztő, mely erősíti a gyerekek korai matematikai készségeit, kialakítja a számfogalmat, erősíti a színek, formák felismerését, megkülönböztetését és párosítását. Játék közben nem csak a logika de a finommotorika is fejlődik, ahogy a kicsik az óriási csipesszel szedik a gyümölcsöket, a feladatkártyák alapján.
Az angol Learning Resources (melynek Amerikai fejlesztőközpontja az Educational Insights) több mint 30 éve ontja magából a jobbnál jobb játékötleteket, melyek nem csak megunhatatlan játékélményt biztosítanak, de hozzásegítik gyermeked, hogy élmény legyen számára a tanulás. Minden játék célja, hogy a gyerekek magabiztos tudást szerezzenek és úgy érezzék, bármire képesek. A babakortól az iskoláig végigkísérnek a Learning Resources gyönyörű és hasznos játékai.
A "Super Sorting Pie - Pite szortírozó" nevű játék gyártója a Learning Resources, főleg 3 és 6 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Learning Resources
68624
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Super Sorting Pie - Pite szortírozó
Super Sorting Pie - Pite szortírozó

Super Sorting Pie - Pite szortírozó

9 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.