Supermag Projects - House mágneses építőjáték készlet - 30 db-os

5 990 Ft
+120 hűségpont ajándékba - Részletek...
5 éves kor fölött
1-2 munkanap
82033
Különleges mágneses építőjáték kicsiknek és nagyoknak!
A Supermag Projects House 30 darabos készlete egy nagyon egyszerű, mégis rendkívül szórakoztató és sok lehetőséget rejtő, mágnesességen alapuló építőjáték szett, amellyel a gyerekek egy házat építhetnek meg.
A készlet két fő alkotóeleme a mágneses pálcák és a rozsdamentes acélgolyók, amelyek segítségével a kis építők könnyen megépíthetik álmaik házát. A pálcák különlegessége, hogy két végükön egy-egy erős mágneskorong található, amely remekül tapad a golyókhoz. A színes elemek szétszedhetők majd újra összeépíthetők, így a falak, ajtók és ablakok, azaz maga a házikó bármennyiszer újra "felhúzható". A házat az aranyos, nyomtatott panelek teszik teljessé.
A játék remekül fejleszti a kézügyességet, a kreativitást és a logikus gondolkodást, valamint a gyerekek játék közben megismerkedhetnek a mágnesesség csodájával is.
A különböző Supermag készletek kombinálhatók egymással, webáruházunkban számos más Supermag készlet is megvásárolható (elérhetőségük változhat).
Méretek:
A rövid rúd mérete: 64,5 x 9,6 mm
A Supermag mágneses építőjátékok Európa-szerte hatalmas sikernek és népszerűségnek örvendenek. A különböző építőelemekből (mágneses pálcák, rozsdamentes acélgolyók és panelek) a gyerekek bármit megépíthetnek, amit csak szeretnének.
A "Supermag Projects - House mágneses építőjáték készlet - 30 db-os" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 5 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A "Supermag Projects - House mágneses építőjáték készlet - 30 db-os" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • GLS házhozszállítással akár már 2024. február 29-én, csütörtökön kézhez kaphatja (1.649 Ft),
  • egy közeli GLS CsomagPontban akár már 2024. február 29-én, csütörtökön átveheti (1.449 Ft),
  • egy közeli GLS Automatában akár már 2024. február 29-én, csütörtökön átveheti (1.199 Ft).
Megosztás

Ajánlott termékek

Supermag Projects - House mágneses építőjáték készlet - 30 db-os

Supermag Projects - House mágneses építőjáték készlet - 30 db-os

5 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.