KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Supermag Projects - Multicolor mágneses építőjáték készlet - 85 db-os

Supermag Projects - Multicolor mágneses építőjáték készlet - 85 db-os
13 990 Ft
+280 hűségpont ajándékba - Részletek...
5 éves kor fölött
nem rendelhető
81936
Különleges mágneses építőjáték kicsiknek és nagyoknak!
A Supermag Projects Multicolor 85 darabos készlete egy nagyon egyszerű, mégis rendkívül szórakoztató és sok lehetőséget rejtő, mágnesességen alapuló építőjáték szett.
A készlet fő alkotóelemei a mágneses pálcák és a rozsdamentes acélgolyók, amelyek segítségével könnyedén építhetőek egyszerű vagy akár bonyolult térbeli alakzatok. A pálcák különlegessége, hogy két végükön egy-egy erős mágneskorong található, amely remekül tapad a golyókhoz. A színes elemek szétszedhetők, majd újra összeépíthetők, így a lehetőségeknek csak a képzelet szabhat határt. A színes panelek még érdekesebbé varázsolják majd a remekműveket. A készlettel akár dinamikus, mozgatható építmények is létrehozhatók.
A játék remekül fejleszti a kézügyességet, a kreativitást és a logikus gondolkodást, valamint a gyerekek játék közben megismerkedhetnek a mágnesesség csodájával is.
A különböző Supermag készletek kombinálhatók egymással, webáruházunkban számos más Supermag készlet is megvásárolható (elérhetőségük változhat).
Méretek
A rövid rúd mérete: 64,5 x 9,6 mm
A hosszú rúd mérete: 96,2 x 9,6 mm
A Supermag mágneses építőjátékok Európa-szerte hatalmas sikernek és népszerűségnek örvendenek. A különböző építőelemekből (mágneses pálcák, rozsdamentes acélgolyók és panelek) a gyerekek bármit megépíthetnek, amit csak szeretnének.
A "Supermag Projects - Multicolor mágneses építőjáték készlet - 85 db-os" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 5 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Supermag Projects - Multicolor mágneses építőjáték készlet - 85 db-os

Supermag Projects - Multicolor mágneses építőjáték készlet - 85 db-os

13 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.