SuperZings - Meglepetés figura szuper járgánnyal

SuperZings - Meglepetés figura szuper járgánnyal
650 Ft
+13 hűségpont ajándékba - Részletek...
Magicbox
inkább fiúknak
nem rendelhető
58048
A SuperZings univerzumban hétköznapi tárgyak alakulnak át szuperhősökké illetve szuper gonoszokká. A gyerkőcök most segíthetnek eldönteni a legendás ütközetek végkimenetelét, és saját történeteket találhatnak ki. A SuperZings hétköznapi tárgyakat formáló szuperhősei gyűjthető játékfigurák, melyekből összesen 80 db különböző figura található meg az első szériában. A SuperZings figurák szuper eszközöket kaptak a csatákhoz. Mostantól a gyerekek a saját kezükbe vehetik az irányítást és félelmet nem ismerve száguldhatnak a harcba. Összesen 8 különböző járgány gyűjthető össze, mindegyikhez 1 db játékfigura is jár.
A "SuperZings - Meglepetés figura szuper járgánnyal" nevű játék gyártója a Magicbox, főleg 3 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

SuperZings - Meglepetés figura szuper járgánnyal

SuperZings - Meglepetés figura szuper járgánnyal

650 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.