Sweet Art - Nyalókagyár készlet

Sweet Art - Nyalókagyár készlet
2 990 Ft
+60 hűségpont ajándékba - Részletek...
AMAV
inkább lányoknak
27815
A Nyalókagyár készlet használatával igazi édes mókában lehet részed! Alkoss és díszíts különféle nyalóka-csodákat A Sweet Art ehető nyalókakészítőjével! Az elkészült remekműveiddel megkínálhatod barátaidat, családtagjaidat, hiszen minden, amit elkészíthetsz édes és ehető! A Sweet Art nyalókagyárral készített süteményeket nem kell sütni, semmilyen további teendőd nincs, mint a gyönyörű dekoráció és az édes élvezetek!
A készletben 10g kukorica keményítő és 180g ehető cukorgyurma található.
A "Sweet Art - Nyalókagyár készlet" nevű játék gyártója az AMAV, főleg 6 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Sweet Art - Nyalókagyár készlet

Sweet Art - Nyalókagyár készlet

2 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.