Swimways - Cápa rakéta

Swimways - Cápa rakéta
4 690 Ft
+94 hűségpont ajándékba - Részletek...
nem rendelhető
79058
Egy szórakoztató nyári játék még vidámabbá teszi a medencézést a gyerekek számára. Ez a félelmetes ragadozó akár 1,8 méter magasra is fellőhető a vízből a hidrodinamika segítségével.
A Cápa rakétával kétféleképpen lehet a medencében játszani: Időzítős és Freestyle stílusban. A freestyle játékhoz egyszerűen tartsátok a medencejátékot a víz alatt, mutassatok vele abba az irányba, amerre szeretnétek, hogy repüljön, és engedjétek útjára. Az időzítéshez merüljetek le a medence aljára, és a szívóerő segítségével ragasszátok a rakétát a medence aljához. Várjatok 10 másodpercet, mielőtt a rakéta elindul és egyenesen a levegőbe repül.
A játékhoz nincs szükség elemre, a hidrodinamikus kialakításnak köszönhetően a cáparakéta működtetéséhez elég egy medence. A puha habszivacsnak és a könnyű szerkezetnek köszönhetően könnyen hordozható, használata biztonságos. A cáparakéta tökéletes játék a gyerekmedencébe, továbbá remekül fejleszti az úszástudást a víz alatti játékkal.
Mérete: 21 x 10 cm
A "Swimways - Cápa rakéta" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 5 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Spin Master

Swimways - Cápa rakéta

Swimways - Cápa rakéta

4 690 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.