Sycomore Artissimo - Stick n fun mozaikkép készítő szett - Dinoszaurusz

Itt az idő, hogy a gyerekek felfedezzék a kreatív oldalukat. Mi érdekelheti őket vajon? Rajzolás? Festés? Varrás? Képkarc? Origami? Ügyes kezekkel számtalan szép kreatív díszt és ajándékot készíthetnek el, a Sycomore kreatív szettek pedig segítenek nekik abban, hogy megismerjék a különböző technikákat, praktikákat és elinduljanak a fejlődés útján, hogy egyre csodálatosabb alkotások készíthessenek el. Ötletet adnak, útmutatóval vezetik végig őket a folyamatokon, és izgalmas, pihentető szórakozást nyújtanak.
Sokszor a legapróbb részletek tesznek csodálatossá egy művet. A Sycomore Stick'n Fun mozaikkép-készítő segít a gyerekeknek megismerni, hogyan alkothatnak az apró formák és minták sokaságával. Használhatják a szettben lévő tapadós mozaikcseppeket, és a különböző minták rendszerezésével feldíszíthetik a lapokat. A dinoszauruszos készletben 3 dinót ábrázoló kép tehető így tökéletessé. Mindegyik 12 cm széles és 22 cm magas, és egy-egy akasztót is tartalmaz hozzájuk a doboz, hogy felakaszthassák őket a szobájuk falára. Mintegy 500 mozaiknak találhatják meg a tökéletes helyet az őslények pikkelyeit, az őket körülvevő ősi növényvilágot és a hátteret.
A Sycomore Stick'n Fun mozaikkép készítő szett - dinoszauruszok játékkal 3 darab rettegett dinó készíthető el.
A "Sycomore Artissimo - Stick n fun mozaikkép készítő szett - Dinoszaurusz" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 5 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
1-3 nap
75993
3 390 Ft
A "Sycomore Artissimo - Stick n fun mozaikkép készítő szett - Dinoszaurusz" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. október 04-én, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. október 04-én, kedden átveheti.

Ajánlott termékek

Sycomore Artissimo - Stick n fun mozaikkép készítő szett - Dinoszaurusz

Sycomore Artissimo - Stick n fun mozaikkép készítő szett - Dinoszaurusz

3 390 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.