KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Sycomore - Stickn Fun mozaikkép készítő készlet - Unikornisok

Sycomore - Stickn Fun mozaikkép készítő készlet - Unikornisok
7 590 Ft
+152 hűségpont ajándékba - Részletek...
Sycomore
inkább lányoknak
nem rendelhető
81731
Egy képet a legapróbb részletek tesznek igazán csodálatossá!
A Sycomore Stick'n Fun mozaikkép készítő készletével a gyerekek csillogó mozaikdarabokkal díszíthetik ki a csomagban található, unikornisokat ábrázoló képeket.
A szett mindent tartalmaz, ami az alkotáshoz szükséges: 5 különböző, aranyos grafikával kidolgozott kidíszítendő alapot, akasztókat, valamint különböző színű, öntapadós mozaikmatricákat és strasszokat - összesen mintegy 1500 darabot!. A gyerekeknek nincs más dolguk, mint az alapon kijelölt helyekre ráragasztani a megfelelő színű és alakú díszítőelemeket. Az elkészült képek díszíthetik a gyerekszobát, de ajándéknak is tökéletesek.
A szett fejleszti a gyerekek szem-kéz koordinációját, finommotorikáját, kézügyességét, kreativitását és szépérzékét. Jó választás a kézműves tevékenységeket kedvelő kislányoknak.
A kirakott képek mérete: 24 x 24 cm
A "Sycomore - Stickn Fun mozaikkép készítő készlet - Unikornisok" nevű játék gyártója a Sycomore, főleg 5 és 10 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Sycomore - Stickn Fun mozaikkép készítő készlet - Unikornisok

Sycomore - Stickn Fun mozaikkép készítő készlet - Unikornisok

7 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.