Sylvanian Families - Barna mackó ikrek

Sylvanian Families - Barna mackó ikrek
2 090 Ft
+42 hűségpont ajándékba - Részletek...
inkább lányoknak
25247
A város új lakói, a Barna mackó család legkisebb tagjai. A Sylvanian Families: Barna mackó ikrek együtt használhatók bármely Sylvanian Families készlettel, a bébiknek egy komplett gyermekszobát is be tudsz rendezni a Sylvanian Families készletekkel. Játszd el velük kedves történeteiket, amiknek csak a fantáziád szabhat határt! Bébik mérete: 4 cm.
A Sylvanian Families márkájú "Sylvanian Families - Barna mackó ikrek" nevű játékot főleg 4 és 10 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Sylvanian Families

Sylvanian Families - Barna mackó ikrek

Sylvanian Families - Barna mackó ikrek

2 090 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.