Sylvanian Families - Bébi óvoda

Sylvanian Families - Bébi óvoda
A Sylvanian Families családok selymes, plüss tapintású, szépen kidolgozott, szerethető játékfigurák babaruhában. Ezek a bájos állatok Sylvanian ország lakói, akik ugyanúgy dolgoznak, barátságokat kötnek, mint az emberek, a gyermekek iskolába, óvodába járnak, időnként pedig nyaralni utaznak és ünnepelnek. A szettel a gyerekek történeteket alkothatnak az óvodába járó Sylvanian babákkal, így játék közben fejlődik a képzelőerő és a kreativitás és a beszédkészséget is. Mérete: 28 x 25 x 18 cm.
A Sylvanian Families márkájú "Sylvanian Families - Bébi óvoda" nevű játékot főleg 3 és 8 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
inkább lányoknak
62261
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Sylvanian Families - Bébi óvoda
Sylvanian Families - Bébi óvoda

Sylvanian Families - Bébi óvoda

9 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2020. – A játék-webáruház.