KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Sylvanian Families - Chiffon kutya bébi ikrek, 2.

Sylvanian Families - Chiffon kutya bébi ikrek, 2.
2 590 Ft
+52 hűségpont ajándékba - Részletek...
inkább lányoknak
nem rendelhető
29129
Megérkeztek a Sylvanian Families: Chiffon kutya család legújabb tagjai! A kis kutya bébi ikrek még nagyon picik, sokat alszanak, viszont ha ébren vannak nagyon elevenek! A csomagban két kis cumi is található, így meg tudod őket etetni, vagy el tudod őket altatni, ha nagyon virgoncak lennének. A Sylvanian Families: Chiffon kutya bébi ikrek készlet együtt használható Bármely Sylvanian Families játékkal! Bébik mérete: 5 cm és 4 cm.
A Sylvanian Families márkájú "Sylvanian Families - Chiffon kutya bébi ikrek, 2." nevű játékot főleg 4 és 10 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Sylvanian Families

Sylvanian Families - Chiffon kutya bébi ikrek, 2.

Sylvanian Families - Chiffon kutya bébi ikrek, 2.

2 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.