2024.08.02-ig (szabadság miatt) zárva tartunk. Új rendelést - legkorábban - augusztus 6-án tud átvenni.

Sylvanian Families - Étkezőasztal székekkel

Sylvanian Families - Étkezőasztal székekkel
3 890 Ft
+78 hűségpont ajándékba - Részletek...
inkább lányoknak
nem rendelhető
82034
Étkezőasztal Sylvanian Families figuráknak!
Ha este összegyűlik a Sylvanian család apraja-nagyja, a kis figurák körbeülik a nagy étkezőasztalt, majd elfogyasztják az ínycsiklandozó vacsorát, miközben megosztják egymással, hogy hogyan telt a napjuk. Ezzel a Sylvanian Families étkezőasztal és székek készlettel a gyerekek eljátszhatják a meghitt családi jeleneteket. A készlet egy aranyos, virágmintás terítővel díszített étkezőasztalt, 4 széket és egy asztalra szerelhető baba etetőszéket tartalmaz.
A doboz figurát nem tartalmaz.
A játékszett lehetőséget teremt különböző történetek eljátszására, amely során fejlődik a gyerekek képzelete, fantáziája és kommunikációs készsége. A készlet kompatibilis a többi Sylvanian Families szettel, így a gyerekek akár egy egész házat berendezhetnek.
A Sylvanian Families márkájú "Sylvanian Families - Étkezőasztal székekkel" nevű játékot főleg 3 és 10 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Sylvanian Families

Sylvanian Families - Étkezőasztal székekkel

Sylvanian Families - Étkezőasztal székekkel

3 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.