Sylvanian Families - Hálószoba szett

Sylvanian Families - Hálószoba szett
7 390 Ft
+148 hűségpont ajándékba - Részletek...
inkább lányoknak
27762
Hálószoba bútorok Sylvanian Families figurákhoz. A szettben egy faragott hatású ágyikó, takaróval és párnával, egy akaszthatós ruhásszekrény, egy fiókos, tükrös asztal, egy éjjeli szekrény és egy kis sámli található. Ezenkívül sokféle hálószobai kiegészítőt is találunk a szettben, pl. éjjeli lámpa, ébresztőóra, kis tárolódoboz, 2 db könyv.
A szett Sylvanian Families figurát nem tartalmaz!
A Sylvanian Families márkájú "Sylvanian Families - Hálószoba szett" nevű játékot főleg 4 és 10 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Sylvanian Families

Sylvanian Families - Hálószoba szett

Sylvanian Families - Hálószoba szett

7 390 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.