Sylvanian Families - Party szett

Sylvanian Families - Party szett
A jól ismert Sylvanian Families mesesorozat figuráihoz illő kiegészítő. A party szettben minden megtalálható ami egy felejthetetlen születésnapi zsúrhoz elengedhetetlen! A készlet tartalmaz egy asztalt 4 db székkel, ajándékokat, particsákókat, girlandot, üdvözlőkártyákat, tányérokat, poharakat, desszertvillákat, valamint rengeteg finomságot: Egy kancsó narancslevet, pizzát, salátát, fagyi kelyhet, kuglófot, és egy jól megpakolt sütitálcát. A szett Sylvanian Families figurát nem tartalmaz.
A Sylvanian Families márkájú "Sylvanian Families - Party szett" nevű játékot főleg 4 és 10 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
inkább lányoknak
62227
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Sylvanian Families - Party szett
Sylvanian Families - Party szett

Sylvanian Families - Party szett

4 650 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2020. – A játék-webáruház.