Syma - Q2 Genius RC motorcsónak

Syma - Q2 Genius RC motorcsónak
A Syma Q2 Genius RC motorcsónak izgalmas szórakozást és felejthetetlen időtöltést nyújt. A csónak rendkívül gyors, akár 20 kilométer perórás sebességgel is képes haladni a víz felszínén, kanyarodás közben is megtartja a lendületét. Ha a csónak felborulna, könnyedén visszafordítható a 180 fokos fordulat funkciónak köszönhetően. A távirányító 2,4 GHz-es frekvencián működik, a csónakban pedig egy 390-es motor és egy 7,4V-os akkumulátor kapott helyet. A csónakban vízhűtéses rendszer működik, így élettartama hosszú, a motor teljesítménye pedig nagyon jó. Töltési idő: 45 perc, használati idő: 7-8 perc. Hatótávolság: 150 méter. Méretek: 9,5 x 7 x 34 cm.
A "Syma - Q2 Genius RC motorcsónak" nevű játék gyártója a Syma, főleg 12 éves kor fölötti fiúk számára ajánljuk.
Syma
inkább fiúknak
12 éves kor fölött
60713
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Syma - Q2 Genius RC motorcsónak
Syma - Q2 Genius RC motorcsónak

Syma - Q2 Genius RC motorcsónak

19 250 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.