Számmágus - 10 matematikai játék egy dobozban

13 890 Ft
+278 hűségpont ajándékba - Részletek...
1-3 nap
77328
A számmágus játékgyűjtemény segítségével lerombolható a gyerekekben a matematika tantárgy érzett ellenszenv és félelem. A gyűjteményben található 10 matematikai játékkal a kisiskolások elmélyíthetik a már meglévő tudásukat különböző, változatos feladatokon keresztül, így ha a megszokottól eltérő matematikai feladatokkal találkoznak majd, képesek lesznek kreatívan megoldani az eléjük tárt kihívásokat.
A játékkal a kicsik többek között gyakorolhatják a mennyiségek összehasonlítását, a tízesátlépést, a helyiértékek fogalmát, a szöveges feladatokat, a fejszámolást, a szorzótáblát és a kerekítéseket. Emellett a gyűjtemény segítségével a gyerekek számfogalma is elmélyülhet. A rövid játékidőnek köszönhetően a játékos feladatok akár az iskola előtt, valamint a tanórák elején vagy végén is elvégezhetők.
A "Számmágus - 10 matematikai játék egy dobozban" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 7 és 10 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A "Számmágus - 10 matematikai játék egy dobozban" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. december 08-án, csütörtökön kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. december 08-án, csütörtökön átveheti.

Ajánlott termékek

Számmágus - 10 matematikai játék egy dobozban

Számmágus - 10 matematikai játék egy dobozban

13 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.