Szellemek szigete társasjáték

Szellemek szigete társasjáték
Mentsétek meg a Szellemek szigetét! Ti, a természet szellemei már évezredek óta éltek az otthont nyújtó békés szigeten, mely igazi Paradicsom volt. Ám agresszív támadók megakarják hódítani a területet hogy saját elképzeléseik szerint átformálják és megtörjék, mit sem törődve azzal, hogy tönkretették a sziget időtlen idők óta tartó háborítatlan nyugalmát. Most rajtatok a sor, hogy megóvjátok otthonotokat! Küldjétek harcba a dzsungelben élő állatokat, fogjátok be a növényeket, remegjen a föld, izzanak a vulkánok és csapkodjanak az óceán hullámai! Ez a mindent eldöntő küzdelem, melyből nem kerülhettek ki vesztesként, meg kell mentenetek a világotokat! A játékidő kb. 120 perc.
A "Szellemek szigete társasjáték" nevű játék gyártója a Gém Klub, főleg 12 éves kor felettiek számára ajánljuk.
Gém Klub
12 éves kor fölött
61692
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Szellemek szigete társasjáték
Szellemek szigete társasjáték

Szellemek szigete társasjáték

21 750 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2020. – A játék-webáruház.