Szellemlépcső társasjáték

Szellemlépcső társasjáték
Vén kísértet lakozik az ősöreg, girbe-gurba lépcsők tetején. Egy maroknyi merész gyermek csendben siet felfelé azon versengve, vajon ki fogja először megijeszteni a szellemet egy hangos kiáltással. De a kísértet sejti, hogy mire készülnek a fiatalok, és maga sem rest: varázst bocsátott a lépcsőkre, így a felfelé igyekvő gyermekek egymás után maguk is szellemekké válnak. Mi több, a folytonos keveredés miatt előbb vagy utóbb már aszt sem tudják, hogy ki kicsoda. Melyik gyermek fog először feljutni a vén kísértethez?

A "Szellemlépcső társasjáték" nevű játék gyártója a Drei Magier Spiele, főleg 4 éves kor felettiek számára ajánljuk.
Drei Magier Spiele
4 éves kor fölött
29042
8 990 Ft
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Szellemlépcső társasjáték

Szellemlépcső társasjáték

8 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.