Szellemtojás társasjáték

Szellemtojás társasjáték
6 990 Ft
+140 hűségpont ajándékba - Részletek...
Drei Magier Spiele
27043
Mindenki tudja, hogy a szellemek tojásokból bújnak ki. De ahhoz, hogy kibújhassanak, a szellem mamának először vissza kell vinnie őket a kastélyba. Viszont az út nem olyan egyszerű, mindenféle akadályt rejt a kastélyba vezető ösvény. Segíts a szellem mamának elvinni az összes szellemtojást, a mágikus köpönyeget használva. Vajon sok szellem fog kikelni a játék végére?
A "Szellemtojás társasjáték" nevű játék gyártója a Drei Magier Spiele, főleg 5 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Szellemtojás társasjáték

Szellemtojás társasjáték

6 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.