KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Szemétfaló kukásautó társasjáték

Szemétfaló kukásautó társasjáték
7 450 Ft
+149 hűségpont ajándékba - Részletek...
Goliath
nem rendelhető
81397
Szemétfaló Úr, a kukásautó megérkezett, és egyelőre üres a pocakja!
Persze ez nem maradhat így, meg kell tömni hulladékkal, de Szemétfaló Úr egy különleges autó, ugyanis egyszer csak megelégeli a sok szemetet és hopp... kiköp mindent.
A játék célja az, hogy a játékos mielőbb megszabaduljon az összes hulladéktól. A játékosok sorra dobnak egy színes kockával, hogy szabadulhassanak a szeméttől, csakhogy Szemétfaló Úr időnként kiköp mindent, és akkor bizony kezdődhet az elejéről.
A játék egyszerű szabályai és mókafaktora miatt már egészen 4 éves kortól ajánlott, de garantáltan élvezi majd az egész család a kalandos kukalakomákat.
Játék után a kártyák és a szemetek kényelmesen elférnek a kukásautó hátuljában, így praktikusan tárolható.
A "Szemétfaló kukásautó társasjáték" nevű játék gyártója a Goliath, főleg 4 és 10 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Szemétfaló kukásautó társasjáték

Szemétfaló kukásautó társasjáték

7 450 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.