KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Szendergő hercegnők 2 - Habcsók-hadművelet társasjáték

Szendergő hercegnők 2 - Habcsók-hadművelet társasjáték
5 990 Ft
+120 hűségpont ajándékba - Részletek...
Reflexshop
inkább lányoknak
8 éves kor fölött
nem rendelhető
80856
A Szendergő hercegnők 2: Habcsók-hadművelet társasjátékban a hercegnők felébredtek, és már úton vannak a kastélyuk felé, hogy visszatérjenek a hercegnőkhöz illő hétköznapokhoz... igen ám, de még nem érkezett el a "boldogan éltek, amíg meg nem haltak" ideje, ugyanis a hazafelé vezető úton a hercegek bajba kerültek. Így hát hercegnőkként fel kell kerekednetek, hogy a balszerencsés hercegek megmentésére siessetek!
A játék során a soron következő játékosnak elsőként dobnia kell a dobókockával, majd az eredmény függvényében kell kártyákat felhúznia vagy paklit adnia a szomszédjának. Ezt követően - tetszőleges sorrendben - az akciókártyák kijátszása következik (pl. egyenletalkotással mentőtárs elvétele; szendergő hercegnők felébresztése azonos értékű számkártyákkal; tetszőleges kártya választása a pakliból egy bűbájkönyv kijátszásával; vagy egy herceg megmentése). Végül pedig a számkártyák és a bűbájkönyvek maga előtt történő elhelyezése következik. Ahhoz, hogy a játékos megmentsen egy herceget, ki kell játszania egy hercegnőt és egy hozzá tartozó mentőtársat. Indulhat a hercegmentő hadművelet?
A Szendergő hercegnők 2 játékosan vezeti be a gyerekeket a matematikai műveletekbe, és szinte észrevétlenül ismerteti meg velük a valószínűségszámítás mikéntjét.
Átlagos játékidő: kb. 20 perc
A "Szendergő hercegnők 2 - Habcsók-hadművelet társasjáték" nevű játék gyártója a Reflexshop, főleg 8 éves kor fölötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Szendergő hercegnők 2 - Habcsók-hadművelet társasjáték

Szendergő hercegnők 2 - Habcsók-hadművelet társasjáték

5 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.