Szenilla nyomában - Tojásba zárt hősök - Hank

790 Ft
+16 hűségpont ajándékba - Részletek...
1-3 nap
79141
A gyerekek nagy kedvence, a Szenilla nyomában című animációs film aranyos karakterei most tojás formában érkeznek meg a tengeri élőlények kis rajongóihoz. A csomagokban egy-egy tojás rejlik, amelyet néhány mozdulattal át lehet alakítani a mese egyik karakterévé. A műanyagból készült figurával a gyerekek újrajátszhatják a mesefilm jeleneteit, de akár újakat is kitalálhatnak, amely fejleszti képzeletüket, fantáziájukat és kommunikációs készségüket. Ebben a csomagban Hank bújik meg.
Webáruházunkban további Tojásba zárt hősök figurák is kaphatók (külön-külön megvásárolhatók), így összegyűjtve ezeket, a gyerekeknek még izgalmasabb játékélményben lehet részük.
A "Szenilla nyomában - Tojásba zárt hősök - Hank" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 4 és 10 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A "Szenilla nyomában - Tojásba zárt hősök - Hank" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2023. március 29-én, szerdán kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2023. március 29-én, szerdán átveheti.
Megosztás

Ajánlott termékek

Szenilla nyomában - Tojásba zárt hősök - Hank

Szenilla nyomában - Tojásba zárt hősök - Hank

790 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.