Szexpedíció - felnőtt társasjáték

Szexpedíció - felnőtt társasjáték
7 890 Ft
+158 hűségpont ajándékba - Részletek...
18 éves kor fölött
72872
Milyen játék a SZEXpedíció?
Ahol szinte minden a szerencsén múlik, de a kitartó felfedezők minden útja a romantikához... és a tabuk nélküli szexhez vezet!
Járd végig az erotikus meglepetésekkel és szexi felfedezésekkel teli kalandtúrát, gyűjts össze minél több X-et a küldetések során, hogy még a partnered előtt megtaláld a kincset, a kedvenc fantáziád valóra váltását!
Minden egyes négyzet egy új kalandot rejt, melyekkel minden korábbinál mélyebben fedezhetitek fel egymást és önmagatokat.
Az orgazmikus finálé titka a győztes kártyáiban rejlik, de a felfedezésre váró, valódi kincs maga a gyönyör.
Ki lesz a játék győztese?
Az a játékos nyer, aki először gyűjti össze a szükséges mennyiségű X-et. (Ezt a számot ti határozzátok meg a játék legelején.) A győztes jutalma a vágyott kincs, a lapjára írt fantázia beteljesítése!
A "Szexpedíció - felnőtt társasjáték" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 18 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Szexpedíció - felnőtt társasjáték

Szexpedíció - felnőtt társasjáték

7 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.