Szilaj - Kalandok Miraderóban társasjáték

Itt az idő, hogy a Szilaj rajongók belebújjanak Lucky, Pru, Abigél és a többiek bőrébe, hogy félelmet nem ismerő lovaikkal felfedezzék Miradero varázslatos világát!
A játék rettentő izgalmas, és nincs két ugyanolyan parti, hiszen a tábla folyton változik. A játék során küldetéseket kell teljesíteni. Menetközben egyre több és több tapasztalatot gyűjtenek a játékosok, aminek köszönhetően egyre ügyesebben irányíthatják lovaikat - így egyre értékesebb dobókockákat használhatnak. A győztes az, aki a leggyorsabban sajátítja el a lovaglás művészetét, miközben teljesíti a küldetését is.
Ha az alapverzió már jól megy, érdemes átváltani a haladó szabályokra. A nehezített játékmenet során eseménykártyák és újabb kihívások hoznak még nagyobb változatosságot a játékba.
Átlagos játékidő: 30-60 perc.
A "Szilaj - Kalandok Miraderóban társasjáték" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 6 éves kor felettiek számára ajánljuk.
6 éves kor fölött
1-3 nap
71783
10 350 Ft
A "Szilaj - Kalandok Miraderóban társasjáték" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. január 25-én, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. január 25-én, kedden átveheti.

Ajánlott termékek

Szilaj - Kalandok Miraderóban társasjáték

Szilaj - Kalandok Miraderóban társasjáték

10 350 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.