Szilaj Zabolátlanok - Lucky guruló otthona

Szilaj Zabolátlanok - Lucky guruló otthona
19 590 Ft
+392 hűségpont ajándékba - Részletek...
Mattel
inkább lányoknak
73535
Most végre eljött az alkalom, hogy ti is beköltözhessetek Lucky szobájába, és így még inkább részesei legyetek a sok bátor kalandnak és a hű barátságnak, amit a DreamWorks Szilaj Zabolátlanok című mozifilmjében láthattok! A Lucky guruló otthona játékkészletében Lucky baba épp hazafelé tart guruló otthonában, elragadó hosszú ruhájában. A vonat kerekei gurulnak, a szerelvény pedig kinyitható, így dupla akkora játéktérré alakul, melynek minden egyes része egy új történetet inspirál. Hogy ezek még színesebbek, az utazások pedig még kényelmesebbek lehessenek, az utazós kiegészítők mellett tea- és desszertadagolót is tartalmaz a doboz. Irány a kaland! Ki tudja, lehet, hogy ez egy felejthetetlen barátság kezdete?
Lucy baba mérete: 17,8 cm. Szilaj mérete: 20,3 cm.
A "Szilaj Zabolátlanok - Lucky guruló otthona" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 8 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Mattel

Szilaj Zabolátlanok - Lucky guruló otthona

Szilaj Zabolátlanok - Lucky guruló otthona

19 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.