Szilaj Zabolátlanok - Meglepetés póni és barátaik pajtában

Szilaj Zabolátlanok - Meglepetés póni és barátaik pajtában
3 590 Ft
+72 hűségpont ajándékba - Részletek...
Mattel
inkább lányoknak
73537
Itt az alkalom, hogy ti is részesei legyetek annak a sok bátor kalandnak és hű barátságnak, amit a DreamWorks Szilaj Zabolátlanok című mozifilmben láthattatok! Ezt a Szilaj készletet a film inspirálta, és tele van szuper meglepetésekkel! A képernyőről ismert sörényes pónik 2,5 cm-es változatai mellett egy hasonló méretű karaktert és különleges kiegészítőket is találtok a dobozban. Hogy melyiket? Az meglepetés! Ez teszi izgalmassá már a kibontást is. Most összegyűjthetitek kedvenceiteket és újrajátszhatjátok az összes rajzfilmes kalandot!
Az ár egy darab termékre vonatkozik, amelyet véletlenszerű változatban szállítunk.
A "Szilaj Zabolátlanok - Meglepetés póni és barátaik pajtában" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 8 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Mattel

Szilaj Zabolátlanok - Meglepetés póni és barátaik pajtában

Szilaj Zabolátlanok - Meglepetés póni és barátaik pajtában

3 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.