Szilaj - Pajta játékszett

Vajon létezik igaz barátság ember és ló között? Aki ismeri Szilajt, tudja, hogy igen. Most végre eljött az alkalom, hogy a gyerekek is részesei legyenek a sok bátor kalandnak és hű barátságnak, mint a DreamWorks Szilaj című animációs filmjeiben! Ez a fantasztikus istálló készlet négy szuper játékteret is tartalmaz, ahol igazán jól érezheti magát minden ló és barátja. A karám, a klubház, az etető és az ápolóhely mellett található a szettben egy szuper abroncs hinta is, amellyel a - külön kapható - babák felliftezhetnek a klubházba. A készlet része egy több mint 20 cm-es Szilaj figura és 10 kiegészítő elem: nyereg, kantár, vályú, szőnyeg, kefe, ápoló kefe, 2 sárgarépa és 2 alma nasi, szóval minden, ami igazán élvezetessé és változatossá teszi a lovas történetek eljátszását. Ki tudja, lehet, hogy ez egy életre szóló barátság kezdete? A színek és díszítések eltérhetnek. A képeken szereplő Lucky baba csak illusztráció, a készlet nem tartalmazza, külön vásárolható meg!
A "Szilaj - Pajta játékszett" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
Mattel
inkább lányoknak
1-3 nap
70356
19 990 Ft
A "Szilaj - Pajta játékszett" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2021. szeptember 29-én, szerdán kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2021. szeptember 29-én, szerdán átveheti.

Ajánlott termékek

Szilaj - Pajta játékszett

Szilaj - Pajta játékszett

19 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.