Szilaj - Szilaj és Lucky örök barátság játékszett

Vajon létezhet-e igaz barátság ember és ló között? Bizony létezhet. És most végre eljött az alkalom, hogy a gyerek ellátogathasson Lucky világába, és részese legyen a sok bátor kalandnak és a hű barátságnak, mint a DreamWorks Szilaj - Zabolátlanok című animációs filmekben. Az örök barátság készletben a 17 cm-es Lucky babával és a 20 cm-es Szilajjal lovaglós kalandokra indulhatnak az ifjú lovasok. Szilaj valósághű sétára képes, Lucky pedig hajlítható ízületeinek köszönhetően tökéletesen ül a hátán. A kislány ebben a készletben hímzett felsőt, lovagló nadrágot és édesanyja ikonikus cipőjét viseli. Szilajnak csodálatos, simogatnivaló a sörénye. A készletben egy ápolókefe és egy alma is található, hogy még színesebb kalandokat lehessen eljátszani. Ki tudja, lehet, hogy ez egy életre szóló barátság kezdete? A színek és díszítések eltérhetnek.
A játék elemmel működik (4 x AAA). Az elemek nincsenek benne a csomagban.
A "Szilaj - Szilaj és Lucky örök barátság játékszett" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
Mattel
inkább lányoknak
1-3 nap
70245
21 990 Ft
A "Szilaj - Szilaj és Lucky örök barátság játékszett" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2021. október 26-án, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2021. október 26-án, kedden átveheti.

Ajánlott termékek

Szilaj - Szilaj és Lucky örök barátság játékszett

Szilaj - Szilaj és Lucky örök barátság játékszett

21 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.